728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μεσοχειμωνιάτικες καταμετρήσεις




Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου (με επαναληπτική ημερομηνία το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου) θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή το πρόγραμμα παρακολούθησης άγριας ζωής στην χώρα μας που περιλαμβάνει τις Μεσοχειμωνιάτικες Καταμετρήσεις Υδρόβιων Πουλιών.

Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε περισσότερους από 200 μικρούς και μεγάλους υγρότοπους της χώρας μας και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή μας η οποία "φιλοξενεί" στα όριά της, μερικούς από τους σημαντικότερους υγρότοπους ( όπως τον Αμβρακικό Κόλπο, τα Στενά Αχέροντα και Καλαμά αλλά και το έλος του Καλοδικίου).

Περισσότεροι από 150 εθελοντές παρατηρητές πουλιών από όλη την Ελλάδα, τοπικές περιβαλλοντικές οργανώσεις, καθώς και Φορείς Διαχείρισης επισκέπτονται και καταμετρούν τα διαχειμάζοντα αλλά και αρπακτικά πουλιά.







Μεσοχειμωνιάτικες καταμετρήσεις Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2019 Rating: 5 Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου (με επαναληπτική ημερομηνία το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου) θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο τ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: