728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επί του ανωτέρω δημοσιεύματος για την παρουσία του κ. Δημάρχου του Δήμου Πάργας στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου μας, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:



Ο κ. Δήμαρχος, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας και παραβρέθηκε στην σχετική εκδήλωση η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο και στην οποία προσκαλούνται χωρίς εξαιρέσεις οι εκάστοτε Αρχές του τόπου. Το ΔΣ του Συλλόγου, εγώ με την ιδιότητα του Προέδρου και τα παριστάμενα μέλη μας, διακατεχόμενοι από την έμφυτη αντίληψη φιλοξενίας, ουδέποτε θα εκμεταλλευόμασταν την οιαδήποτε παρουσία εκπροσώπου της Δημοτικής ή άλλης Αρχής για να τον κράξουμε και μάλιστα άγρια κατά τον ανώνυμο συντάκτη του ως άνω άρθρου.

Το γεγονός ότι αποτελεί θεσμική μας υποχρέωση να ενδιαφερόμαστε για τα ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν την αγαπημένη μας Πάργα, δεν σημαίνει ότι θα απόσχουμε από την προβολή αιτημάτων και άσκηση κριτικής, τα οποία όμως πρέπει να υποβάλλονται αρμοδίως και συντεταγμένα, όταν και όποτε χρειάζεται.

Εν προκειμένω, είναι προφανές ότι το ανωτέρω άρθρο περιγράφει συμπεριφορές που ουδόλως έλαβαν χώρα, σαφώς απέχουν από την άριστη και σημαντική εκδήλωση μας, ενώ θέλουμε να πιστεύουμε ότι στηρίζεται είτε σε λάθος πληροφόρηση, είτε σε λάθος εκτιμήσεις και δεν εντάσσεται σε οιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας, θα παραμείνει πιστός στις αρχές και το έργο του και κυρίως στην προάσπιση των συμφερόντων της πόλης μας. Για οιαδήποτε μελλοντική αναφορά που αλλοιώνει πραγματικά γεγονότα, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση του κύρους και της αξιοπιστίας μας.



Με εκτίμηση,

O πρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Βέργος





Το δημοσίευμα του Fanari free Press 

Άγριο «κράξιμο» από τον Σύλλογο Παργινών Αθήνας στο Αντώνη Νάστα για την Κατάντια του Δήμου Πάργας!!


Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Παργινών Αθήνας, 13 Ιανουαρίου 2019 δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε για τον δήμαρχο Αντώνη Νάστα η παρουσία του στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ.

O πρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Βέργος άσκησε σκληρή κριτική στον παρευρισκόμενο Δήμαρχο Πάργας Αντώνη Νάστα, για έλλειψη ενδιαφέροντος για την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τον πρώην Καπποδιστριακό Δήμο Πάργας και κύρια αφορούν την μη υλοποίηση υποσχέσεων του, τη μη δημιουργία υποδομών για την υποδοχή τουριστών, για τα ζητήματα καθαριότητας και γενικά για έλλειψη σχεδίου για την δημιουργία προϋποθέσεων επίλυσης προβλημάτων και περαιτέρω ανάπτυξης αλλά και την ελλειπή τουριστική προβολή της Πάργας, της πλέον τουριστικής περιοχής της Ηπείρου.

Είναι γεγονός ότι ο Δήμαρχος Αντώνης Νάστας, που για πρώτη φορά παραβρέθηκε στην εκδήλωση αυτή κατά την 5ετή θητεία του, που λήγει το 2019, αντιμετώπισε ένα αρνητικό κλίμα και ένα κλίμα αμφισβήτησης του ενδιαφέροντος του για την περιοχή της Πάργας.

Μια αμφισβήτηση που ήταν διάχυτη στους παρευρισκόμενους και έγινε αντικείμενο σκληρού σχολιασμού, από ομιλητές-μέλη του Συλλόγου που πήραν το λόγο, στην διαδικασία της γενικής συνέλευσης που ακολούθησε το κόψιμο της Πίτας, ερχόμενος σε λεκτική αντιπαράθεση με μερικούς από αυτούς..

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στην Εφημερίδα Fanari free Press την παρασκευή 25 Ιανουαρίου.
Επί του ανωτέρω δημοσιεύματος για την παρουσία του κ. Δημάρχου του Δήμου Πάργας στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου μας, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα: Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2019 Rating: 5 Ο κ. Δήμαρχος, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας και παραβρέθηκε στην σχετική εκδήλωση η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο και στην οποία π...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: