728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην Πάργα το 35ο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών




Μεγάλη η προβολή για ολόκληρο το Νομό

Με την αναγγελία μιας ξεχωριστής διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στην Π.Ε Πρέβεζας, ξεκινά η νέα χρονιά για το παράρτημα της Πρέβεζας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Ο λόγος για το 35ο συνέδριο του φορέα των απανταχού εν ενεργεία και αποστράτων αστυνομικών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πάργα από 17 έως 21 Απριλίου 2019. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του παραρτήματος της Πρέβεζας Σοφοκλής Κίτσιος (πλαισιωμένος από τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου) πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν περίπου 300 άτομα από όλη την Ελλάδα αλλά και από Ενώσεις Αστυνομικών του εξωτερικού.
“Η προβολή για την Πρέβεζα θα είναι πολύ μεγάλη όπως γίνεται σε κάθε περιοχή όπου φιλοξενείται το Συνέδριο” τονίζει ο κ.Κίτσιος, υπογραμμίζοντας ότι μέσω της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αναπτύσσονται σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες (αφού στους “κόλπους” της δεν έχει θέση η πολιτική, η θρησκεία και άλλες τέτοιοι παράμετροι που συχνά δημιουργούν διχασμό).
Η επιλογή της Πάργας ως τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου έχει να κάνει με την ξενοδοχειακή υποδομή, ωστόσο ημερήσιες επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν και στο Δήμο Ζηρού αλλά και στην Πρέβεζα. Αμέσως μετά την συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Παραρτήματος της Πρέβεζας παρουσία των αρχών της πόλης.
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και κυρίως στους αστυνομικούς οι οποίοι επιτελούν ένα σημαντικό έργο για την κοινωνία.
Τις ευχές τους προς τους αστυνομικούς , προς τις αρχές της πόλης αλλά και προς όλους τους πολίτες απεύθυνε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας Πάρις Νίκου καθώς και ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κώστας Σιώρος.
Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι βουλευτές Κώστας Μπάρκας και Στέργιος Γιαννάκης, οι Δήμαρχοι Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, Πάργας Αντώνης Νάστας και Ζηρού Νίκος Καλαντζής, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τους αστυνομικούς για μια χρονιά με ελπίδα και αισιοδοξία.



Στην Πάργα το 35ο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιανουαρίου 05, 2019 Rating: 5 Μεγάλη η προβολή για ολόκληρο το Νομό Με την αναγγελία μιας ξεχωριστής διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στην Π.Ε Πρέβεζας, ξεκινά η ν...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: