728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

1,4 εκατ. για το δίκτυο ύδρευσης στο Φανάρι




Αίτημα ένταξης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I» του Υπουργείου Εσωτερικών, του έργου με τίτλο «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος Τηλε-ελέγχου/Τηλεχειρισμού για τον έλεγχο των διαρροών- ποιότητας- απολύμανσης πόσιμου νερού και την αυτόματη- απομακρυσμένη διαχείριση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού (Η/Μ) στο εξωτερικό Υδραγωγείο της Δημοτικής Ενότητας Φαναρίου του Δήμου Πάργας», κατέθεσε ο Δήμος Πάργας.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), 1.479.135 ευρώ και προβλέπει την επέκταση του αντίστοιχου συστήματος Τηλε- ελέγχου/Τηλεχειρισμού -που έχει αρχίσει να τοποθετείται με χρηματοδότηση από το ΠΔΕ και διαθέτει 1 Κεντρικό Σταθμό Ελέγχου και 28 Τοπικούς Σταθμούς Ελέγχου- για το εξωτερικό και εσωτερικό υδραγωγείο της Δημοτικής Ενότητας Πάργας.

Σύμφωνα με την ολοκληρωμένη μελέτη του Δήμου Πάργας, η επέκταση αυτή θα προσθέσει στο σύστημα 2 Φορητούς Σταθμούς Ελέγχου και 63 Τοπικούς Σταθμούς Ελέγχου, οι οποίοι θα ελέγχουν τη λειτουργία του εξωτερικού και εσωτερικού υδραγωγείου της Δημοτικής Ενότητας Φαναρίου. Επιπλέον, θα εγκατασταθεί πρόσθετο λογισμικό διαδικτυακής αρχιτεκτονικής, ώστε οι Φορητοί Σταθμοί να επικοινωνούν με τον Κεντρικό Σταθμό Ελέγχου μέσω του διαδικτύου (internet).

Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα που θα επιβλέπει και θα ελέγχει το υδραγωγείο των δύο Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου, Φαναρίου και Πάργας, από οποιοδήποτε σημείο και θα προσφέρει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων καθώς και στοιχεία για την ποιότητα, την απολύμανση του πόσιμου νερού, την κατανάλωση, τις διαρροές και τα αποθέματα του νερού στις δεξαμενές.

Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα σημαντικό και πρωτοποριακό έργο που μαζί με το αντίστοιχο της Δημοτικής Ενότητας Πάργας θα μας βοηθήσει να έχουμε εξοικονόμηση νερού, προστασία της υγείας και άμεσο εντοπισμό και διόρθωση των βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου μας». Πρόσθεσε επίσης, ότι «παρά τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν στη στελέχωσή του Δήμου, έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα για να ανταποκριθούμε στις προσκλήσεις των Προγραμμάτων που ανακοινώνονται και η προσπάθεια αυτή θα φέρει πολλές χρηματοδοτήσεις για την επόμενη περίοδο».




1,4 εκατ. για το δίκτυο ύδρευσης στο Φανάρι Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5 Αίτημα ένταξης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I» του Υπουργείου Εσωτερικών, του έργου με τίτλο «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτου...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: