728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εξαπάτησαν ηλικιωμένες σε Γιάννινα κι Άρτα




Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, που διαπράχθηκε την Πέμπτη στα Ιωάννινα.

Για το περιστατικό εξαπάτησης ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το πρωί στην πόλη των Ιωαννίνων, οι δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν 76χρονη ημεδαπή και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους ασφαλιστικής εταιρείας, κατάφεραν να την εξαπατήσουν και να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ, με το πρόσχημα επιστροφής αναδρομικών χρημάτων συγγενικού της προσώπου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Και στην Άρτα

Μία άλλη απάτη με θύμα και πάλι ηλικιωμένη γυναίκα εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Στην περίπτωση αυτή ένας 35χρονος προσέγγισε στην πόλη της Άρτας 82χρονη ημεδαπή και προσποιούμενος γνωστό οικείου προσώπου της ηλικιωμένης γυναίκας, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, με το πρόσχημα επιστροφής αναδρομικών χρημάτων από την εργασία του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Εξαπάτησαν ηλικιωμένες σε Γιάννινα κι Άρτα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2018 Rating: 5 Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης γυ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: