728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στρατηγική συμμαχία Πτηνοτροφικής και Πίνδου




Τα Ηπειρώτικα Αυγά από την Πτηνοτροφική Ιωαννίνων και ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων "Η ΠΙΝΔΟΣ" προχώρησαν σε στρατηγική συμμαχία συνεργασίας σε εμπορικό επίπεδο.

Οι δύο εταιρείες, που η κάθε μία μετράει πάνω από 60 χρόνια παρουσίας στον κλάδο με δύναμη από την πόλη των Ιωαννίνων, αποφάσισαν να συνεργαστούν σε εμπορικό επίπεδο διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο το δίκτυο διανομής και εξασφαλίζοντας πραγματικά φρέσκα προϊόντα στους καταναλωτές καθώς η διανομή θα πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από την παραγωγή τους.

Τόσο ο ΑΠΣΙ Η ΠΙΝΔΟΣ όσο και τα Ηπειρώτικα Αυγά έχουν σαν κοινό παρονομαστή την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που παράγουν, την τεχνογνωσία αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου μέσα από συνεχείς επενδύσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό και την έρευνα.


Στρατηγική συμμαχία Πτηνοτροφικής και Πίνδου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2018 Rating: 5 Τα Ηπειρώτικα Αυγά από την Πτηνοτροφική Ιωαννίνων και ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων "Η ΠΙΝΔΟΣ" προχώρησαν σ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: