728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σεβασμό στη Νεολαία της Δάφνης Νούση.





Απέραντο σεβασμό στην νεολαία μας που κινητοποιείται για πατριωτικούς λόγους σε όλη την χώρα. Απέραντο σεβασμό γιατί είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που η νεολαία διαδηλώνει για λόγους αξιακούς και όχι οικονομικούς. Όχι για να διοριστεί στο δημόσιο. Όχι για να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ. Όχι για κάποιο ευρύτερο προσωπικό όφελος, αλλά γιατί θέλει να προστατέψει την ιστορία μας και δεν επιτρέπει την βίαιη παραχάραξη της μέσω της μειοδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Γιατί δεν εκχωρεί το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας στους σφετεριστές γείτονές μας. Γιατί δεν δέχεται μια συμφωνία εις βάρος της ιστορικής αλήθειας, της πραγματικότητας και της πατρίδας μας.
 Δυστυχώς, η κυβέρνηση, προσπαθώντας να αποκρύψει την ουσια του περιεχομένου της συμφωνίας αντιμετωπίζει τους πολίτες με τη γνωστή αλαζονία της και επιχειρεί να ταυτίσει τους διαδηλωτές συλλήβδην με ακροδεξιά στοιχεία αποκαλώντας τους ‘’φασίστες’’ χωρίς καμιά ντροπή. Λέει ότι υποκινούνται από την Χρυσή Αυγή, αναγκάζοντας τους έπειτα, να φτιάξουν πανό με συνθήματα τύπου ‘’ Είμαστε Πατριώτες’’ για να διαχωρίσουν τη θέση τους. Προσωπικά, δεν πιστεύω πως τα παιδιά έχουν σχέση με τους με το ύφος και το ήθος μελών της Χρυσής Αυγής, εκτιμώ την κίνησή τους να διαχωρίσουν τη θέση τους. Βλέπω τον ειλικρινή πατριωτισμό τους και τον εκτιμώ, τους συγχαίρω για το θάρρος τους και τις αξίες τους. 
 Η αλήθεια είναι, πως μέσα σε αυτό διακρίνεται η ουσιώδης ηθική διαφορά στη διαχείριση των διαδηλώσεων από διάφορες νεολαίες, μαθητιώσες ή φοιτητικές στην πατρίδα μας από την κυβέρνηση, διακρίνεται η έντονη εκμετάλλευση τους. Δηλαδή, όταν πρόκειται για αναρχικούς, για Ρουβικώνες, για πάσης φύσεως αναρχικά στοιχεία που πετάνε μολότωφ στα Εξάρχεια, προσβάλλουν την αστυνομία, καίνε την σημαία μας και καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία όλα είναι εντάξει, αλλά όταν μαθητές εκδηλώνουν την ευαισθησία τους για ένα εθνικό ζήτημα αμέσως να τους πουν φασίστες! Ποιοι; Αυτοί που έκαναν καριέρα με σύνθημα ‘Έξω το ΝΑΤΟ’ και τώρα συνθηκολογούν για να βάλουν και τα Σκόπια μέσα, μάλιστα, ως ‘’Βορειομακεδόνες’’. Αυτοί που συμφώνησαν να αλλάξουν τα σχολικά μας βιβλία και να διαχωρίσουμε την Αρχαία Ελλάδα από την Μακεδονία. 
 Οι αυθόρμητες διαδηλώσεις, όμως, όταν εκφράστηκαν και μέσω καταλήψεων, δεν με βρίσκουν σύμφωνη. Αν και αντιλαμβάνομαι τον στόχο τους, να δείξουν εμπράκτως την αντίθεσή τους στην συμφωνία ώστε να μην περάσει από το κοινοβούλιο, αν και πιστεύω πως ίσως αν ήμουν μαθήτρια σήμερα θα ήμουν μαζί τους στις καταλήψεις, γνωρίζω πως δεν είναι το σωστό. Και αυτό γιατί πιστεύω στο σχολείο, στη μόρφωση, στην παιδεία, στην αριστεία. Τα παιδιά, ειδικά της Γ’ Λυκείου που έχουν τις πανελλαδικές μπροστά, πρέπει να φροντίσουν να αριστεύσουν καθώς η αριστεία είναι αυτή που θα μας δώσει την ώθηση για το γρηγορότερο βήμα από την φθορά στον καθένα προσωπικά αλλά και στην κοινωνία σαν σύνολο. 
 Γιατί είμαστε εμείς, οι γνήσιοι δημοκράτες, με απέχθεια σε μαύρο και κόκκινο ολοκληρωτισμό, που αγαπάμε την πατρίδα μας, δακρύζουμε με τον εθνικό ύμνο, τιμούμε την οικογένεια μας και την ιστορία μας.
 Χαίρομαι πραγματικά που πέρα απο τον αριστερό εθνομιδενισμό υπάρχει αυτή η ανιδιοτελής αγαπη προς το έθνος και την πατρίδα. Και κρατώντας τον συμβολισμό των αξιών για τις οποίες διαδηλώνουν τα παιδιά, γιατί στην ουσία αξιακό είναι το ζήτημα, νοιώθω μετά από πολύ καιρό αισιοδοξία για το μέλλον της πατρίδας και ελπίζω σε καλύτερες μέρες.
Σεβασμό στη Νεολαία της Δάφνης Νούση. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Δεκεμβρίου 01, 2018 Rating: 5 Απέραντο σεβασμό στην νεολαία μας που κινητοποιείται για πατριωτικούς λόγους σε όλη την χώρα. Απέραντο σεβασμό γιατί είναι η πρώτη φο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: