728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θερμή υποδοχή σε Γιάννη Μπουζούκη από τη Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας (φώτο



Θερμή υποδοχή επιφύλαξε η Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας σήμερα Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 στο “σπίτι” κάθε Παναθηναϊκού στην Πρέβεζα, σε ένα δικό τους παιδί τόσο πράσινο όσο και Πρεβεζάνο, τον Γιάννη Μπουζούκη.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που ξεκίνησε από την Πρέβεζα τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα με καπνογόνα και συνθήματα, που έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ζεστή.

Ο δικός τους «Γιαννάκης» όπως τον αποκάλεσαν, ήταν λιγομίλητος αλλά ιδιαίτερα χαμογελαστός και προσιτός, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλους, μικρούς και μεγάλους.

Τα μέλη της Λέσχης Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας απένειμαν στον Γιάννη την μπλούζα και την κάρτα μέλους της Λέσχης της, ενώ στον πατέρα του ένα ξύλινο καραβάκι με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.















πηγη:https://gosports.gr/ https://www.tomistinenimerosi.gr/
Θερμή υποδοχή σε Γιάννη Μπουζούκη από τη Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας (φώτο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 24, 2018 Rating: 5 Θερμή υποδοχή επιφύλαξε η Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας σήμερα Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 στο “σπίτι” κάθε Παναθηναϊ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: