728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η ΑΕΝ υποδέχθηκε τους πρωτοετείς!




Τους 181 νεοεισαχθέντες σπουδαστές υποδέχθηκε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας.

Τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στα παιδιά, ενώ και φέτος προσέφερε συμβολικά μια εικόνα στον σημαιοφόρο της περσινής χρονιάς και θα υπάρξει και οικονομική ενίσχυση.

Ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής από τον Διοικητή της ακαδημίας Κωσταντίνο Καρβέλη, ο οποίος στο καλωσόρισμά του αναφέρθηκε στα προτερήματα του επαγγέλματος για τους αποφοίτους “Σας συγχαίρω για την απόφασή σας αυτή, το επάγγελμα που διαλέξατε απαιτεί θέληση, υπομονή, θάρρος και αποφασιστικότητας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.

Στη συνέχεια μίλησε ο διευθυντής σπουδών της ΑΕΝ Παντελής Κίκερης ο όποιος σημείωσε πως είναι σημαντικό να επανέλθει η δωρεάν σίτιση των σπουδαστών, να προχωρήσουν οι προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού αλλά και να συντηρηθούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις.

“Οι στολές που φορούν σήμερα οι νέοι σπουδαστές, είναι αγορασμένες από τους ιδίους από το υστέρημά τους” τόνισε ο κ. Κίκερης και ζήτησε από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, της αυτοδιοίκησης και των φορέων να βοηθήσουν Ακαδημία.

Στην τελετή υποδοχής το παρών έδωσε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Οι βουλευτές Κώστας Μπάρκας και Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης καλωσόρισαν τους νέους σπουδαστές, ενώ τον περιφερειάρχη εκπροσώπησε ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Βασιλάκης

Η σχολή κλείνει φέτος 26 χρόνια λειτουργίας και απόφοιτοί της έχουν στελεχώσει ναυτιλιακές εταιρίες, ενώ άλλοι ταξιδεύουν ως πετυχημένοι και περιζήτητοι πλοίαρχοι συμπληρώνοντας πως πάρα πολλοί έχουν στελεχώσει το Λιμενικό Σώμα και άλλοι κατέχουν σπουδαίες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

ΠΗΓΗ και ΦΩΤΟ: Βήμα Πρέβεζας
Η ΑΕΝ υποδέχθηκε τους πρωτοετείς! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 07, 2018 Rating: 5 Τους 181 νεοεισαχθέντες σπουδαστές υποδέχθηκε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας. Τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά τέλεσε ο Σεβα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: