728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έφερνε με το ΚΤΕΛ χασίς και κοκαΐνη




Με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ έφερνε χασίς και κοκαΐνη στην Πρέβεζα. Ο λόγος για έναν 38χρονο αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 38χρονο, διότι μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατά την αποβίβασή του από λεωφορείο των ΚΤΕΛ Πρέβεζας, βρέθηκαν σε ταξιδιωτικό σάκο που κατείχε, μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (30) γραμμαρίων και τρία δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (3) κιλών και (166) γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι ποσότητες ναρκωτικών καθώς και το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.


Έφερνε με το ΚΤΕΛ χασίς και κοκαΐνη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Δεκεμβρίου 23, 2018 Rating: 5 Με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ έφερνε χασίς και κοκαΐνη στην Πρέβεζα. Ο λόγος για έναν 38χρονο αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς τη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: