728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

200 πακέτα αγάπης από τον ΟΚΠΑΠΑ




Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» προσέφερε σε περισσότερες από 200 οικογένειες του Δήμου μας, που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης, εορταστικά πακέτα που περιλαμβάνουν είδη διατροφής.

Τα εορταστικά αυτά πακέτα είναι μια ξεχωριστή προσφορά του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» προς τους συμπολίτες ώστε όλοι μαζί και στο μέτρο του δυνατού να γιορτάσουμε «Καλά Χριστούγεννα».

O ΟΚΠΑΠΑ ευχαριστεί τις τοπικές επιχειρήσεις «Νιτσιάκος», «Πίνδος», «Πτηνοτροφική», «Αυγά Γεωργιάδη», «Υπεραγορά κρεάτων Παπαμάνος», «Παππάς κρέατα», Μάντης Κρέατα», τα «Super Market Παπαγεωργίου», «τα Super Market Σκλαβενίτης», τα ζαχαροπλαστεία «Διεθνές», «Λέκκας» και «Κολιονάσιος», και το «Παντοπωλείο Κάκκαβος Δημήτριος» που με τις προσφορές τους στήριξαν τη δράση αυτή.


200 πακέτα αγάπης από τον ΟΚΠΑΠΑ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 20, 2018 Rating: 5 Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» προσέφερε σε περισσότερες από 200 οικογένειες του Δήμου ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: