728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στο νοσοκομείο 102χρονη, κάηκε το σπίτι της






Σχεδόν ολοσχερώς κάηκε σπίτι στο Γραμμένο Ιωαννίνων, από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στο παλιό πέτρινο σπίτι διέμενε μία γριούλα 102 ετών. Η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο της κουζίνας όπου ετοίμαζε το φαγητό της και πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Στο χωριό έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιορίσουν τις φλόγες και να περισώσουν έστω και λίγα από τα υπάρχοντα της ηλικιωμένης.

Νωρίτερα είχαν κινητοποιηθεί οι κάτοικοι του Γραμμένου, οι οποίοι έβγαλαν την γριούλα από το σπίτι σε κατάσταση σοκ και με ελαφρά τραύματα από τις φλόγες.

Η ίδια αρνιόταν να εγκαταλείψει το φλεγόμενο σπίτι της και μετά την επιμονή και τις εκκλήσεις των αστυνομικών, πείστηκε ώστε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η 102χρονη ζούσε ολομόναχη στο σπίτι. Από το σοκ που είχε υποστεί δεν ήταν σε θέση να δώσει ακριβή περιγραφή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά.

Είπε ωστόσο ότι είχε βάλει στο πετρογκάζ την κατσαρόλα για να ετοιμάσει το φαγητό της και πιθανότατα εκεί να βρίσκεται η αιτία της φωτιάς.

Στο χώρο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες ερευνούν διεξοδικά και το σπίτι.









Στο νοσοκομείο 102χρονη, κάηκε το σπίτι της Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Δεκεμβρίου 29, 2018 Rating: 5 Σχεδόν ολοσχερώς κάηκε σπίτι στο Γραμμένο Ιωαννίνων, από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου. Στο παλιό πέτρινο σπίτι διέμεν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: