728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Sky Express προσγειώθηκε στα Γιάννινα... Νέες προοπτικές για την πόλη!





Ένα νέο τοπίο στις πτήσεις εσωτερικού διαμορφώνεται πλέον στα Γιάννινα. Και αυτό χάρη στην Sky Express SA η οποία ξεκίνησε τα δρομολόγια από την Αθήνα. Η πρώτη πτήση έφτασε λίγο μετά τις δώδεκα και πέρα από τους επιβάτες, στα Γιάννινα έφτασε και ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Δημήτριος- Χάρης Μπότσαρης, ο οποίος στις δηλώσεις του επεσήμανε ότι τα Γιάννινα αποτελούν έναν νέο προορισμό για την εταιρία, η οποία έρχεται να συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη.

Το αεροσκάφος της Sky πέρασε μέσα από την αψίδα νερού που έκαναν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπως συνηθίζεται σε όλες τις πρώτες πτήσεις.

Τον κ. Μπότσαρη υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόλας, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στα οφέλη της νέας πτήσης από την Αθήνα.

"Η πτήση αυτή, πέραν των προφανών ωφελειών από τον ανταγωνισμό, που σημαίνει μείωση των τιμών και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά και στην προσέλκυση τουριστών τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό μέσω των Αθηνών, καθώς πλέον το κόστος μετακίνησης είναι προσιτό. Βρισκόμαστε στην αρχή μιας συνεργασίας και χαίρομαι γιατί διαπίστωσα και από κοντά πως υπάρχει διάθεση εκ μέρους της εταιρίας να την αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο», τόνισε.





Η Sky Express προσγειώθηκε στα Γιάννινα... Νέες προοπτικές για την πόλη! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Νοεμβρίου 01, 2018 Rating: 5 Ένα νέο τοπίο στις πτήσεις εσωτερικού διαμορφώνεται πλέον στα Γιάννινα. Και αυτό χάρη στην Sky Express SA η οποία ξεκίνησε τα δρομολόγ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: