728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στα χνάρια της αρκούδας ο Πρέσβης των ΗΠΑ




Η Ήπειρος έχει μπει για τα καλά στην καρδιά του Αμερικανού Πρέσβη Geoffrey R. Pyatt. Πολύ συχνά ο διπλωμάτης των Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσκεται στην περιοχή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνει ορειβασία και πεζοπορία.

Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο Μέτσοβο. Από κει μίλησε σε ημερίδα που οργάνωσε το Snowclub για την βιώσιμη ανάπτυξη των χιονοδρομικών κέντρων της Ελλάδας.

Στην ομιλία που πραγματοποίησε μέσω βίντεο, έκανε αναφορά για την φυσική ομορφιά της Ελλάδας, ενώ επεσήμανε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα ως ένας προορισμός για όλη τη διάρκεια του έτους και δεν έκρυψε ότι είναι λάτρης των χιονισμένων βουνών.

Και το απέδειξε..

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από την εξόρμηση στο Μέτσοβο αλλά και πατημασιές αρκούδας που εντόπισε!

Στα χνάρια της αρκούδας λοιπόν και ο Αμερικανός πρέσβης!



Στα χνάρια της αρκούδας ο Πρέσβης των ΗΠΑ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2018 Rating: 5 Η Ήπειρος έχει μπει για τα καλά στην καρδιά του Αμερικανού Πρέσβη Geoffrey R. Pyatt. Πολύ συχνά ο διπλωμάτης των Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: