728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ένας Έλληνας μεταξύ των «Καλύτερων Καθηγητών» της Ευρώπης

Το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων Ευρώπης πραγματοποίησε την απονομή των βραβείων




Τους καλύτερους καθηγητές από ολόκληρη την Ευρώπη, που συνεργάζονται με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων Ευρώπης και υλοποιούν το πρόγραμμα της μαθητικής «Εικονικής Επιχείρησης», βράβευσε ο ίδιος ο οργανισμός σε επίσημη τελετή στη Βιέννη.

Από την Ελλάδα ξεχώρισε και βραβεύτηκε ο οικονομολόγος, Γεώργιος Τζήρος, από το Pierce - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, για τη δουλειά του με τα παιδιά και την άριστη συνεργασία του εδώ και επτά συνεχόμενα χρόνια με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JAG).


Mε τη βράβευση αυτή, το σχολείο κατέκτησε τον τίτλο του «Επιχειρηματικού Σχολείου 2018 - Τhe Entrepreneurial School TES Award 2018» μαζί με άλλα 16 σχολεία από ολόκληρη την Ευρώπη.

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και συγκίνηση για τη βράβευση», δήλωσε ο κ. Τζήρος και πρόσθεσε: «Ταυτόχρονα, μέσω του σχολείου μου βραβεύεται και η Ελλάδα για την πρόοδο που επιτελείται τα τελευταία χρόνια στον τομέα της επιχειρηματικής εκπαίδευσης, χάρη στα προγράμματα και τις δράσεις του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων-Junior Achievement Greece. Εύχομαι γρήγορα η επιχειρηματικότητα να γίνει μέρος του αναλυτικού προγράμματος διδασκαλίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, όπως ήδη συμβαίνει σε ευρωπαϊκές χώρες. Επίσης θα έπρεπε να δίνεται ακόμη η δυνατότητα στους μαθητές να ιδρύουν πραγματικές επιχειρήσεις από τα 16 τους, κι επομένως να δημιουργούν από νωρίς τις δικές τους θέσεις εργασίας, όπως συμβαίνει στις σκανδιναβικές χώρες».

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής του ΣΕΝ/JΑ Greece κι αντιπρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του JA Europe, Αργύρης Τζικόπουλος, επισήμανε: «Η διαρκής ενασχόληση και εμπλοκή του ιδίου (σ.σ.: του Γεώργιου Τζήρου), αλλά και του σχολείου με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του oργανισμού, όλα αυτά τα χρόνια, αναγνωρίστηκε έμπρακτα και βραβεύτηκε, δίνοντας έτσι κίνητρο σε όλους τους εκπαιδευτικούς της χώρας μας να στοχεύσουν στην ανάδειξη της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στα σχολεία μας».


Ένας Έλληνας μεταξύ των «Καλύτερων Καθηγητών» της Ευρώπης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2018 Rating: 5 Το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων Ευρώπης πραγματοποίησε την απονομή των βραβείων Τους καλύτερους καθηγητές από ολόκληρη την...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: