728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ρεκόρ βροχόπτωσης και... βροχή καταπτώσεων!




Μεγάλα ύψη βροχής αλλά και.... βροχή από πέτρες και βράχους έφερε το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας στην Ήπειρο. Το σοβαρότερο πρόβλημα έχει προκληθεί στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων Άρτας, κοντά στο Τέροβο. Από καταπτώσεις που σημειώθηκαν μία λωρίδα του δρόμου έκλεισε. Από νωρίς το πρωί εργάζονται μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου προκειμένου να απομακρύνουν τα βράχια και να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία. Προβλήματα ωστόσο έχουν δημιουργηθεί στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου, κυρίως του επαρχιακού.

Μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας έχουν κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Οι καταπτώσεις είναι πρόβλημα που σημειώνεται κάθε φορά στην περιοχή μετά από έντονες βροχοπτώσεις.

Και ειδικά αν έχει προηγηθεί μεγάλο διάστημα ξηρασίας.

Η "Πηνελόπη" όπως ονομάστηκε το τελευταίο κύμα έφερε έντονες βροχοπτώσεις σε όλη την Ήπειρο, με αρκετές περιοχές να κατέχουν το ρεκόρ των ημερών αυτών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo, τα Λεπιανά και ο Καταρράκτης Άρτας, η Παραμυθιά, τα Πράμαντα, το Βουργαρέλι και η Βωβούσα είναι οι περιοχές που καταγράφουν, πανελλαδικά, το ρεκόρ βροχόπτωσης κατά τις τελευταίες ώρες.


Ρεκόρ βροχόπτωσης και... βροχή καταπτώσεων! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2018 Rating: 5 Μεγάλα ύψη βροχής αλλά και.... βροχή από πέτρες και βράχους έφερε το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας στην Ήπειρο. Το σοβαρότερο πρόβλημα έχει ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: