728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κ.Υ. Πάργας:O Κ. Παρασκευόπουλος έκανε την τελευταία εφημερία της καριέρας του.


Την περασμένη Πέμπτη 25/10/18, ο Γιατρός του Κέντρου Υγείας Πάργας Κ. Παρασκευόπουλος έκανε την τελευταία εφημερία της καριέρας του. Στην πόλη μας υπηρέτησε το λειτούργημά του υποδειγματικά και με αφοσίωση για δέκα ολόκληρα χρόνια μέσα από πολλές δυσκολίες και ελλείψεις. Οι πολίτες και οι φορείς της Πάργας θέλοντας να εκφράσουν την εκτίμηση και το σεβασμό τους για την προσφορά του, το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκαν στο Κ.Υ και σε κλίμα συγκίνησης του προσέφεραν δύο βιβλία που αναφέρονται στην Πάργα ως ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης τους.

Χαρακτηριστικά ο Προέδρος της Πάργας κ. Τάσος Παπανικολάου είπε

« σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας και ευχόμαστε ότι καλλίτερο για την από δω και πέρα ζωή σας. Μακάρι οι γιατροί που περιμένουμε να μας έρθουν, να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους με τον δικό σας ζήλο».






Κ.Υ. Πάργας:O Κ. Παρασκευόπουλος έκανε την τελευταία εφημερία της καριέρας του. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2018 Rating: 5 Την περασμένη Πέμπτη 25/10/18, ο Γιατρός του Κέντρου Υγείας Πάργας Κ. Παρασκευόπουλος έκανε την τελευταία εφημερία της καριέρας του. Στη...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: