728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρεμιέρα με το “δεξί” για Α.Ο. Πάργας.




    Λούρος-Α.Ο. Πάργας 64-72

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις τις η ομάδα μας κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο μέσα στην έδρα του..ο Λούρος με πολύ καλές άμυνες και με καλά ποσοστά μακριά από το ζωγραφιστό έβαλε δύσκολα στην ομάδα μας.
Ο Α.Ο. Πάργας με καλές άμυνες κ με πολύ καλές κ ώριμες επιθέσεις κατάφερε κ πήρε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Η νίκη αυτή έχει διπλή σημασία για την ομάδας μας αφού κατάφερε κ ξεπέρασε τις απουσίες με επιτυχία, αφού δεν είχε τον βασικό της playmaker παππά Φίλιππο κ τον Κυριάκο Γκίκα.
Απο τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Κονταξής με 19 πόντους, Καρβούνης 18, Τσοβιλης 13, Ευάγγελου 10 (15 Ριμπάουντ),Λένας 5, Κακλαμάνης 5, Τάσης 2. Συμμετοχή επίσης είχαν ο Βέκιος, Παπαδόπουλος, Κατσούκης..
Πολύ καλό κοουτσάρισμα απο τον Πέτρο Κόκορη με τις επιλογές του σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
καθώς και το δίδυμο των διαιτητών στάθηκε επάξια στο ύψος των περιστάσεων ενός δύσκολου αγώνα...
Τέλος να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Α.Ο. Λούρου για την άψογη φιλοξενία τους...ευχόμαστε από την πλευρά μας καλή συνέχεια κ με υγεία.
Πρεμιέρα με το “δεξί” για Α.Ο. Πάργας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2018 Rating: 5     Λούρος-Α.Ο. Πάργας 64-72 Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις τις η ομάδα μας κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο μέσα στην έδρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: