728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Σεμινάρια εκπαίδευσης για προσωπικό επιχειρήσεων - Ποιους αφορά

Για προσωπικό επιχειρήσεων σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, υπεραγορές τροφίμων, μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων κτλ


Σεμινάρια εκπαίδευσης για το προσωπικό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην επεξεργασία και παραγωγή τροφίμων, διοργανώνει το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Έχοντας διαπιστώσει τις ανάγκες εκπαίδευσης του προσωπικού βάσει του Ε.Κ.852/2004, της Υ.Α.14708/2007, προγραμματίζει την υλοποίηση σεμιναρίων πιστοποίησης του ΕΦΕΤ σε Πρέβεζα, Φιλιππιάδα και Καναλλάκι.

Όπως είναι ήδη γνωστό η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό και όποιον έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα σε κάθε επιχείρηση.

Για το λόγο αυτό, το Επιμελητήριο Πρέβεζας, καλεί τους υπεύθυνους των επιχειρήσεων τροφίμων (εστιατόρια, ξενοδοχεία, υπεραγορές τροφίμων, μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων κτλ) που ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν (με το Επιμελητήριο Πρέβεζας) και να δηλώσουν συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση, info@prevezachamber.gr ή να δηλώσουν στο Επιμελητήριο Πρέβεζας, τα στοιχεία που απαιτούνται στην αίτηση (όνομα, επώνυμο, Α.Φ.Μ., αριθμό ταυτότητας, αρχή έκδοσης ταυτότητας, τηλέφωνο) έως 30/11/2018.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2682029414 (εσωτ. 4) με την κυρία Σέβη Κονταξή.


































Επιμελητήριο Πρέβεζας: Σεμινάρια εκπαίδευσης για προσωπικό επιχειρήσεων - Ποιους αφορά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2018 Rating: 5 Για προσωπικό επιχειρήσεων σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, υπεραγορές τροφίμων, μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων κτλ Σεμινάρια εκ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: