728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η πρώτη έξοδος του τουρκικού γεωτρύπανου «Πορθητής» χαρακτηρίζεται ως «διστακτική»

Στο πρώτο ταξίδι του θα επιβαίνει και ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας





Σε απόσταση μόλις 110 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά του λιμανιού της Αττάλειας πρόκειται να βγάλει η Τουρκία το γεωτρύπανο Fatih (Πορθητής), στο σημείο alanya 1. Με την NAVTEX 1069/18 που εκδόθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί η Τουρκία ενημερώνει πως ο πρώτος στόχος του «Πορθητή» θα είναι το σημείο που δεσμεύει με τις συντεταγμένες αυτές από την Τρίτη μέχρι και τις 19 Απριλίου.

Όπως μετέδωσε το news.gr, στην ίδια NAVTEX γίνεται λόγος και για άλλα τρία σκάφη που θα συνοδεύουν υποστηρικτικά τον Πορθητή και θα είναι τα νορβηγικά SIEM LOUISA, SIEM SASHA και SIEM SOPHIE.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες του news.gr προς το παρόν το σκάφος παραμένει ελλιμενισμένο έξω από το λιμάνι της Αττάλειας.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Ανατολή, «το πλοίο γεωτρύπανο Φατίχ θα προχωρήσει εντός αυτής της εβδομάδας στην πρώτη βαθιά γεώτρηση στη Μεσόγειο, στην παρουσία και του Υπουργού Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Φατίχ Ντονμέζ».






Η πρώτη έξοδος του τουρκικού γεωτρύπανου «Πορθητής» χαρακτηρίζεται ως «διστακτική» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2018 Rating: 5 Στο πρώτο ταξίδι του θα επιβαίνει και ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Σε απόσταση μόλις 110 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά τ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: