728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Λαμπρή παρέλαση για την Εθνική Επέτειο


Με την καθιερωμένη παρέλαση, όπου τον κύριο λόγο είχαν οι μαθητές των σχολείων, ολοκληρώθηκαν στα Γιάννινα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Μπιζανομάχων. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, χιλιάδες κάτοικοι της πόλης, καταχειροκρότησαν τους μαθητές, τα μέλη των σωματείων και τους στρατευμένους που έδωσαν το παρόν στην παρέλαση με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη. Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Στέφος του ΣΥΡΙΖΑ και Κώστας Τασούλας της Νέας Δημοκρατίας καθώς και σύσσωμες οι τοπικές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές.





Λαμπρή παρέλαση για την Εθνική Επέτειο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Οκτωβρίου 28, 2018 Rating: 5 Με την καθιερωμένη παρέλαση, όπου τον κύριο λόγο είχαν οι μαθητές των σχολείων, ολοκληρώθηκαν στα Γιάννινα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: