728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στον δικό της δρόμο η «Συμμαχία Ηπειρωτών»




Αποφασισμένη να συνεχίσει τον δικό της δρόμο δείχνει η «Συμμαχία Ηπειρωτών» κορμός της οποίας είναι το ΠΑΣΟΚ, μετά την επίσημη επιλογή του ΚΙΝΑΛ υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου.

Η Συμμαχία Ηπειρωτών με ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι θα συνεχίσει τον διάλογο που άνοιξε για την συγκρότηση μιας νέας αυτοδιοικητικής κ’ πλειοψηφικής παράταξης, η οποία θα ενώσει πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις σε έναν διακηρυγμένο σκοπό: να διεκδικήσει την περιφέρεια Ηπείρου στις επερχόμενες εκλογές, τον Μάιο του 2019.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση, ο διάλογος αυτός βρίσκεται σε εξέλιξη και βασίζεται στην κατ’ αρχήν συμφωνία των δυο περιφερειακών παρατάξεων, της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» και της «Ήπειρος Ανατροπής», να υπηρετήσουν τον κοινό σκοπό.

«Η πολιτική αναφορά των παρατάξεων μας στον χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού σηματοδοτεί και σε ποιες συλλογικότητες απευθύνεται το κάλεσμα διάλογου.

Η προσπάθεια κοινού βηματισμού των δυνάμεων, που ενδιαφέρονται για μια άλλη πορεία της Περιφέρειας Ηπείρου, έχει οικοδομηθεί σε στέρεες βάσεις ειλικρίνειας και πολιτικής ηθικής. Σε αυτήν την διαδρομή οι αποφάσεις των πολιτικών κομμάτων, στα οποία έχουν αναφορά οι παρατάξεις μας, εκ των πραγμάτων, επηρεάζουν μεν τον διάλογο αλλά δεν τον αναστέλλουν. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι στην Ήπειρο η κομματική επιλογή δεν είναι η λύση για τις περιφερειακές εκλογές και το διακύβευμα τους, ούτε απαντάει στη βασική διεκδίκηση.

Η συγκρότηση της παράταξης μας βασίστηκε στην αρχή της συνεργασίας και αυτήν εξακολουθούμε να υπηρετούμε. Οι αλλήθωρες στοχεύσεις δεν μας αφορούν. Θα συναντηθούμε με όσους συμφωνούν.

Υποσχεθήκαμε να εργαστούμε για τη συγκρότηση ενός συνδυασμού νίκης και συνεχίζουμε την προσπάθεια, την οποία αγκαλιάζουν και σ’ αυτήν ακουμπάνε τις ελπίδες τους οι πολίτες», καταλήγει.


Στον δικό της δρόμο η «Συμμαχία Ηπειρωτών» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 09, 2018 Rating: 5 Αποφασισμένη να συνεχίσει τον δικό της δρόμο δείχνει η «Συμμαχία Ηπειρωτών» κορμός της οποίας είναι το ΠΑΣΟΚ, μετά την επίσημη επιλογή το...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: