728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ακριβό το εισιτήριο στο Νεκρομαντείο




Την μείωση του εισιτηρίου από τα οκτώ σε έξι ευρώ για την είσοδο στο Νεκρομαντείο, ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργα, με ψήφισμα που εξέδωσε.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, στην εποχή της κρίσης και της οικονομικής δυσπραγίας είναι επιβεβλημένο να ληφθούν μέτρα για τη διευκόλυνση της πρόσβασης όλων των πολιτών στον αρχαιολογικό χώρο του Νεκρομαντείου.

Το προτεινόμενο ποσό των 6 ευρώ αιτιολογείται ως τιμή εναρμόνισης με το εισιτήριο των 6 ευρώ που ισχύει για τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης.

Ο Δήμος Πάργας έχει γίνει αποδέκτης αρκετών παραπόνων για την τιμή του εισιτηρίου, ενώ το αντίτιμο έχει γίνει σημείο αναφοράς και διαδικτυακά για τους επισκέπτες, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία χαρακτηρίζουν εξαιρετικό το μνημείο του Νεκρομαντείου ωστόσο εκφράζουν επιφυλάξεις για το ποσό των 8 ευρώ.



Ακριβό το εισιτήριο στο Νεκρομαντείο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 11, 2018 Rating: 5 Την μείωση του εισιτηρίου από τα οκτώ σε έξι ευρώ για την είσοδο στο Νεκρομαντείο, ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργα, με ψήφισμα που εξέδω...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: