728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ένα... λεωφορείο με παράνομους μετανάστες




Μπλόκο σε λεωφορείο που μετέφερε παράνομους μετανάστες έβαλαν αστυνομικού του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Οι αστυνομικοί στάθμευσαν για έλεγχο λεωφορείο και όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός μετέφερε παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας, δέκα αλλοδαπούς (οκτώ άνδρες, ηλικίας από 25 έως 32 ετών και δύο γυναίκες, 23 και 55 ετών), οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη είσοδο και παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Επιπρόσθετα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος των περισσοτέρων αλλοδαπών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen, ενός σε βάρος του ενός εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής 3.000) ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Το παραπάνω λεωφορείο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.



Ένα... λεωφορείο με παράνομους μετανάστες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2018 Rating: 5 Μπλόκο σε λεωφορείο που μετέφερε παράνομους μετανάστες έβαλαν αστυνομικού του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας. Οι αστυνομικοί σ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: