728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ημέρα ακρόασης στην Αστυνομία Ηπείρου!




Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, επεκτείνεται η ημέρα ακρόασης πολιτών και στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, με στόχο την επίτευξη άμεσης επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και Αστυνομίας και την καλλιέργεια σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης.

Στο πλαίσιο αυτό, συγκροτείται τετραμελής επιτροπή που θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες καθώς και εκπροσώπους διαφόρων φορέων και οργανισμών των Νομών Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας & Θεσπρωτίας, που επιθυμούν να εκθέσουν δια ζώσης το πρόβλημα που τους απασχολεί, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά τις ώρες 14:00-22:00.

Ο χώρος της ακρόασης θα είναι το γραφείο 211 του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, επί του 2ου ορόφου του Αστυνομικού Μεγάρου Ιωαννίνων (οδός 28ης Οκτωβρίου 11, Ιωάννινα) ενώ η επιτροπή θα εξετάζει αιτήματα που θα έχουν υποβληθεί μέχρι την προηγούμενη της συνεδρίασης ημέρα.

Οι πολίτες που επιθυμούν να τύχουν ακρόασης μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους, είτε εγγράφως, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: gadpipirou@astynomia.gr, είτε τηλεφωνικά στον αριθμό 26510- 26582.

Η επέκταση της καινοτόμου αυτής δράσης στην Περιφέρεια, μετά την επιτυχημένη εφαρμογή της στην Αθήνα, γίνεται με σκοπό να ενδυναμωθεί ο ρόλος της Αστυνομίας στην κοινωνία και να ενισχυθεί περαιτέρω η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης, μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών.

Η ημέρα ακρόασης πολιτών θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στα Ιωάννινα την Πέμπτη, 25η Οκτωβρίου 2018.

Ημέρα ακρόασης στην Αστυνομία Ηπείρου! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Οκτωβρίου 10, 2018 Rating: 5 Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, επεκτείνεται η ημέρα ακρόασης πολιτών και στη Γεν...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: