728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

AΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ - Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ 2 - 0






Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Απόλλων απέναντι στην Καρυά με γκολ του συνήθη ύποπτου Μιχάλη Σιδέρη και του νεαρού Giovanni Soares ο οποίος άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό με την ομάδα και παράλληλα σφράγισε την σημερινή νίκη με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή!!
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας τα βρήκε "σκούρα" απέναντι στους μαχητικούς Λευκαδίτες οι οποίοι κράτησαν το 0 - 0 χάρις τις φοβερές επεμβάσεις του τερματοφύλακα Καταγή. Στην ανάπαυλα όμως, παρότι δεν παίσαμε με την απόδοση μας, πήραμε για άλλη μια φορά αυτό που χρειαζόμασταν με πανηγυρικό τρόπο!
Αποτελεσματικότητος λοιπόν ο Απόλλων στα πρώτα παιχνίδια ο οποίος μπορεί μεν ακόμα να "ψάχνεται" αλλά έχει σωστή συμπεριφορά και δείχνει να ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο..
Το σύνολο του Γιώργου Μουστάκα αποκτά σιγά σιγά ταυτότητα ενώ συνεχίζει να δείχνει σιγουριά στα μετόπισθεν κρατώντας το μηδέν για ακόμα μία φορά χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Στους 6 βαθμούς πλέον πάμε για ακόμα τρεις την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015.




AΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ - Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ 2 - 0 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2018 Rating: 5 Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Απόλλων απέναντι στην Καρυά με γκολ του συνήθη ύποπτου Μιχάλη Σιδέρη και του νεαρού Giovanni Soares ο οποίο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: