728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Σπύρος Κυριάκης σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα στον Prisma 91,6



Την Τρίτη 19/9 στο prisma radio 91.6 και ” στο ίδιο έργο θεατές” είχαμε καλεσμένος του Χρήστου Τσουτση στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο Σπύρος Κυριακης.

Ο Σπύρος Κυριακης είναι νέος και δραστήριος επιχειρηματίας στο χώρο του τουρισμού, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν. Δ και είναι επίσης μέλος του Δ. Σ της συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου.

Με καταγωγή από την Πάργα Πρεβέζης συμμετέχει ενεργά πλέον στα πολιτικά δρώμενα και της περιοχής, έχοντας ρόλο και άποψη δίπλα στον Κ. Μητσοτάκη.

Συζητησαμε μαζί του για την πολιτική συγκυρία, ακούσαμε το σχόλιο του για την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη, αλλά και για τους στόχους του επόμενου διαστήματος για τον ίδιο και για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κυριακης δήλωσε ότι θέτει το ευατο του στην παράταξη και προτίθεται εάν το αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι υποψήφιος βουλευτής για το ν. Πρέβεζας.




πηγη:https://www.prevezatoday.gr/
Ο Σπύρος Κυριάκης σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα στον Prisma 91,6 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2018 Rating: 5 Την Τρίτη 19/9 στο prisma radio 91.6 και ” στο ίδιο έργο θεατές” είχαμε καλεσμένος του Χρήστου Τσουτση στο στούντιο της εκπομπής ήταν ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: