728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα δηλώνει ο Απόλλων Πάργας



Έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα δηλώνει ο Απόλλων Πάργας, και μάλιστα οι κινήσεις του μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η κορυφή είναι μονόδρομος.

Το ξεκίνημα έγινε από την εκλογή της νέας διοίκησης και όλα μετά πήραν το δρόμο τους. Η παραμονή του προπονητή κ. Γιώργου Μουστάκα για μια ακόμη χρονιά στην ομάδα και των περισσότερων παιχτών του κορμού αλλά και η ενίσχυση με νέους παίχτες με αποκορύφωμα το «μπαμ» με τις δυο Βραζιλιάνους δείχνουν ότι η ομάδα θα είναι πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων της και αποφασισμένη να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση πέρυσι στη διαδικασία των μπαράζ.

Τα δυο φιλικά που έχει δώσει η ομάδα δείχνουν ότι θα τα δώσει όλα φέτος, οι προπονήσεις συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς ώστε οι παίχτες να ανταπεξέλθουν στον “Μαραθώνιο” του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και τώρα απομένει το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων αρχής γενομένης τον αγώνα του Κυπέλλου την Κυριακή στις 16:30 με αντίπαλο τον Α.Ο. Πλαγιάς για την Α’ φάση του Κυπέλλου στο γήπεδο της Αγιάς.


Έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα δηλώνει ο Απόλλων Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2018 Rating: 5 Έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα δηλώνει ο Απόλλων Πάργας, και μάλιστα οι κινήσεις του μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η κορυφή είναι μονόδρομος....

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: