728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ομάδες επέμβασης για τις αρκούδες




Στην οικονομική ενίσχυση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας προχώρησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου να λειτουργήσουν ομάδες άμεσης επέμβασης για την διαχείριση περιστατικών προσέγγισης αρκούδας.

Τα τελευταία χρόνια είναι συχνές οι περιπτώσεις τέτοιες περιπτώσεις καθώς αρκούδες φτάνουν μέσα σε οικισμούς ενώ η πλέον χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση των τριών μικρών που για πολλές ημέρες, περιφέρονταν μέσα στο Μέτσοβο.

Το υπουργείο ενέκρινε συνολική πίστωση 45 χιλιάδων, εκ των οποίων οι 35 θα διατεθούν στην Γενική Διεύθυνση Δασών για την προμήθεια εξοπλισμού απώθησης και κολάρων σήμανσης και οι πέντε χιλιάδες στις οργανώσεις «Αρκτούρος» και «Καλλιστώ» για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και τις αποζημιώσεις κτηνιάτρων που χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη των ομάδων άμεσης επέμβασης.


Ομάδες επέμβασης για τις αρκούδες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2018 Rating: 5 Στην οικονομική ενίσχυση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας προχώρησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου να ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: