728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Διασώστες του ΕΚΑΒ έσωσαν γυναίκα στην Πάργα - Άμεση επέμβαση του ίδιου πληρώματος σε άλλο περιστατικό αμέσως μετά!

Σωτήριος αποδείχθηκε ο σταθμός του ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο


Σωτήριος αποδείχθηκε τελικά πως είναι για συμπολίτες μας, αλλά και για τουρίστες, ο νέος σταθμός του ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο Πρέβεζας, αφού από την μέρα ίδρυσης και λειτουργίας του, έχει επέμβει σε αμέτρητα περιστατικά άμεσα και αποτελεσματικά.

Με την λειτουργία του, ουσιαστικά μειώθηκε κατά πολύ ο χρόνος επέμβασης σε περιστατικά στην παραλιακή ζώνη της Ηπείρου, που μέχρι πριν την ίδρυσή του, καλύπτονταν από τον σταθμό της Πρέβεζας αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

Σήμερα το απόγευμα, έπειτα από κλήση για πιθανό περιστατικό αλλεργικού σοκ σε αλλοδαπή γυναίκα που παραθέριζε στο Λύχνος στην Πάργα, οι διασώστες έφτασαν στο σημείο σε ελάχιστο χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αμέσως παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην 65χρονη Αυστριακή και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Μαργαριτίου και στη συνέχεια με το ίδιο ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Κατά την επιστροφή του, το ασθενοφόρο κλίθηκε σε περιστατικό πτώσης δικύκλου στο Καναλλάκι, κατά το οποίο τραυματίστηκαν δύο νεαρά άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Καναλλακίου για τις πρώτες βοήθειες, μιας και έφερε ελαφρά τραύματα και ήταν δυνατή η μετακίνησή του, ενώ τον δεύτερο τον παρέλαβε το ασθενοφόρο που έφτασε λίγο αργότερα, διότι η κατάστασή του ήταν σοβαρή, έπειτα από πιθανό τραύμα στην λεκάνη και απαιτούσε την μεταφορά από τους έμπειρους διασώστες του ΕΚΑΒ.



Διασώστες του ΕΚΑΒ έσωσαν γυναίκα στην Πάργα - Άμεση επέμβαση του ίδιου πληρώματος σε άλλο περιστατικό αμέσως μετά! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 05, 2018 Rating: 5 Σωτήριος αποδείχθηκε ο σταθμός του ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο Σωτήριος αποδείχθηκε τελικά πως είναι για συμπολίτες μας, αλλά και για τουρίσ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: