728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνεχίζει και φέτος στην Παναχαϊκή, ο «Πρεβεζάνος» Δημήτρης Ξουρής



O Δημήτρης Ξουρής βρέθηκε στην πόλη της Πρέβεζας ως σπουδαστής αφού φοιτούσε στο Τμήμα Λογιστικής από το 2011-2014. Η καριέρα του στο χώρο του ποδοσφαίρου ανοδική και αξιοζήλευτη, αφού από ποδοσφαιριστής στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου την περίοδο 2013-2014 και στην ακαδημία του ΠΑΣ Πρέβεζα ως συνεργάτης του κ. Καραμούτσιου και του κ. Λάππα στην Κ15, και αργότερα προπονητής της όταν ο κ. Καραμούτσιος πήγε στη Μικτή Πρέβεζας-Λευκάδας.Σχεδόν αμέσως λίγα χρόνια μετά απορροφήθηκε από τον Ιωνικό στη Γ Εθνική δουλεύοντας ως βοηθός προπονητή- αναλυτής.



Από πέρυσι βρίσκεται στο τεχνικό team της Παναχαϊκής στην Football League , έχοντας αναλάβει το δύσκολο έργο της ανάλυσης αντιπάλων και είναι μόλις 25 χρονών. Η αγάπη του για την στρογγυλή θέα τον έκανε να εξελίσσεται συνέχεια και όπως ήταν αναμενόμενο, ο Δημήτρης και τη νέα αγωνιστική χρονιά 2018-2019 θα βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο της Παναχαϊκής στην Football League. Ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος αλλά και η Διοίκηση τον εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη χρονιά και σίγουρα τίποτα δεν είναι τυχαίο.


Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση των Πατρινών: «Το προπονητικό επιτελείο φωτογραφήθηκε στην ιστορική έδρα του γηπέδου της Παναχαϊκής Γ.Ε. στην Αγυιά. Διαθέτοντας ειδικές γνώσεις, πείρα, επαγγελματισμό και αγάπη για τη δουλειά του έτοιμο να καθοδηγήσει με επιτυχία την ομάδα και να συμβάλλει στη γενικότερη πρόοδο του οικοδομήματος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891.

Αναλυτικά: Σωκράτης Οφρυδόπουλος (Επικεφαλής Προπονητής), Ηλίας Κυριακίδης (Συνεργάτης Προπονητή), Ανδρέας Φουσέκης (Προπονητής Φυσικής Κατάστασης), Δημήτρης Κόμπλας (Προπονητής Τερματοφυλάκων), Δημήτρης Τριβιζαδάκης (Προπονητής Αποκατάστασης), Δημήτρης Ξουρής (Αναλυτής/Σκάουτερ)».



Συνεχίζει και φέτος στην Παναχαϊκή, ο «Πρεβεζάνος» Δημήτρης Ξουρής Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2018 Rating: 5 O Δημήτρης Ξουρής βρέθηκε στην πόλη της Πρέβεζας ως σπουδαστής αφού φοιτούσε στο Τμήμα Λογιστικής από το 2011-2014. Η καριέρα του στο χώρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: