728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα: Ούτε δημόσιες τουαλέτες



Ο πολιτισμός ενός τόπου συνήθως φαίνεται σε μικρά και καθημερινά πράγματα. Και στην Ελλάδα μπορεί να καυχιόμαστε για τον πολιτισμό που παραλάβαμε από τους προγόνους αλλά μάλλον δεν μπορούμε να είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν που δημιουργούμε.
Η Πάργα αποτελεί την τουριστική ναυαρχίδα της Ηπείρου και έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ολόκληρη την χώρα.
Δημιούργησε παράδοση στον τουριστικό κλάδο εδώ και δεκαετίες.
Σήμερα όμως η εικόνα της πόλης πάσχει. Και κυρίως πάσχει στα μικρά και τα καθημερινά. Στα σκουπίδια, στο κυκλοφοριακό, στην καθαριότητα.
Είναι αδιανόητο σε μία πόλη όπου φιλοξενεί στο διάστημα της θερινής περιόδου πάνω από μισό εκατομμύριο τουρίστες, να μην υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες.
Αυτό το στοιχειώδες..
Το τόσο αυτονόητο.
Κι όμως. Κανένας μέχρι σήμερα δεν μερίμνησε για το απλό και το καθημερινό. Δεν το έχει σκεφτεί κανένας στον Δήμο ή απλά κανένας δεν ενδιαφέρεται;
Και στην μία και στην άλλη περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι ίδιο.
Τελικά πρέπει να αγαπάς έναν τόπο για να τον φροντίζεις..
Πάργα: Ούτε δημόσιες τουαλέτες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2018 Rating: 5 Ο πολιτισμός ενός τόπου συνήθως φαίνεται σε μικρά και καθημερινά πράγματα. Και στην Ελλάδα μπορεί να καυχιόμαστε για τον πολιτισμό πο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: