728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κλέφτες πήραν από κατάστημα παπούτσια μόνο για το δεξί πόδι

Δείτε το βίντεο




Ο Ρομπ Γουίκαμ διατηρεί εδώ και δύο χρόνια κατάστημα αθλητικών ειδών στη Βιρτζίνια. Τους τελευταίους μήνες το μαγαζί μπήκε στο μάτι διαρρηκτών που έκλεψαν αρκετά προϊόντα.

Η πρώτη εισβολή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Roanoke Times», έγινε στις 20 Ιουλίου και η δεύτερη στις 25 Αυγούστου.

Η τελευταία μάλιστα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας με την αστυνομία να δίνει το βίντεο στη δημοσιότητα.

Ο νεαρός κλέφτης που έχει καλυμμένο το πρόσωπό του εισβάλει στο μαγαζί και αρπάζει 13 παπούτσια, αλλά ούτε ένα ζευγάρι, καθώς όλα είναι για το δεξί πόδι!

«Ρίσκαραν την ελευθερία τους για το τίποτα», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στην εφημερίδα, προσθέτοντας πως από κάθε ζευγάρι εκθέτει στο μαγαζί το δεξί παπούτσι, φυλάσσοντας το αριστερό πίσω από τον πάγκο του. Οι απώλειες από τις δυο διαρρήξεις ήταν μόνο σε αθλητικά είδη καθώς οι κλέφτες απέσπασαν μπλούζες, φούτερ, ένα μπουφάν, μόλις ένα ζευγάρι παπούτσια και 13 παπούτσια για δεξί πόδι.

Η αστυνομία του Ροανόκε ανακοίνωσε πως έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 17χρονου που συνδέεται με την κλοπή του Ιουλίου.





πηγη:https://www.newsbeast.gr/
Κλέφτες πήραν από κατάστημα παπούτσια μόνο για το δεξί πόδι Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 04, 2018 Rating: 5 Δείτε το βίντεο Ο Ρομπ Γουίκαμ διατηρεί εδώ και δύο χρόνια κατάστημα αθλητικών ειδών στη Βιρτζίνια. Τους τελευταίους μήνες το μα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: