728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Και στα Γιάννινα ΑΤΜ ψηφιακών νομισμάτων!




Τα συγκεκριμένα ΑΤΜ δεν βγάζουν χαρτονομίσματα. Ούτε ανήκουν σε κάποια τράπεζα. Παρόλα αυτά σού δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσεις, να πουλήσεις και να μεταφέρεις χρήμα, που θα χρησιμοποιήσεις εύκολα για τις συναλλαγές σου σε καταστήματα κάθε είδους, ακόμη και σε δικηγορικά γραφεία και τουριστικές επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο. Και μάλιστα σαν να βρίσκεσαι και εσύ οπουδήποτε στον κόσμο.

Παρότι πολλοί ΄Ελληνες αγνοούν την ύπαρξή τους κι άλλοι τόσοι διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν, ωστόσο το έδαφος που κερδίζουν σταδιακά και στην Ελλάδα είναι τέτοιο, ώστε ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά στα αμέσως επόμενα χρόνια.

Ο λόγος για τα ΑΤΜ, μέσω των οποίων μπορεί κάποιος να αγοράσει και να πουλήσει κρυπτονομίσματα, όπως το bitcoin, το ethereum, το litecoin και το dash. Ψηφιακό χρήμα εκτός τραπεζικού συστήματος δηλαδή.

Ένα τέτοιο θα αποκτήσουν σύντομα τα Γιάννινα, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά σε συνέντευξή του ο Στέφανος Γκετσόπουλος, συνιδρυτής της εταιρίας που δραστηριοποιείτια στον χώρο των κρυπτονομισμάτων στην Βόρεια Ελλάδα.

Σήμερα λειτουργούν περίπου 15 σε ολόκληρη την χώρα και εντός του Σεπτεμβρίου θα έχουν αποκτήσει και τα Γιάννινα το δικό τους.



Και στα Γιάννινα ΑΤΜ ψηφιακών νομισμάτων! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2018 Rating: 5 Τα συγκεκριμένα ΑΤΜ δεν βγάζουν χαρτονομίσματα. Ούτε ανήκουν σε κάποια τράπεζα. Παρόλα αυτά σού δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσεις, να που...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: