728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η δυσάρεστη περιπέτεια δυο Βρετανίδων τουριστριών στην Κέρκυρα

Έκαναν φάρσα σε έναν Έλληνα και βρέθηκαν στα κρατητήρια της αστυνομίας




Δύο Βρετανίδες καταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκης κράτησής τους σε αστυνομικό τμήμα της Κέρκυρας, αφού τις συνέλαβαν για μία φάρσα που έκαναν σε έναν Έλληνα στην παραλία.

Η Σόνα Κοξ και η Βίκι Άλμπον ανέφεραν ότι τις έγδυσαν για να τις ψάξουν και τις κλείδωσαν σε ένα κελί με κηλίδες αίματος στο πάτωμα και τους τοίχους, επειδή έκρυψαν τα ρούχα ενός λουόμενου.

Συγκεκριμένα, οι δύο 20χρονες στις 24 Αυγούστου βρίσκονταν στην παραλία και είχαν γνωρίσει μια παρέα από άνδρες, όταν αποφάσισαν να αστειευτούν, κρύβοντας τα ρούχα ενός από αυτούς σε μια ξαπλώστρα όσο κολυμπούσε. Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν, έμειναν κλειδωμένες χωρίς φαγητό για 24 ώρες με την κατηγορία ότι έκλεψαν τα ρούχα και ένα ρολόι Rolex.



Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δύο Βρετανίδες προκάλεσαν τον συγκεκριμένο άνδρα, ονόματι Χριστόφορο, να μπει μόνο με το εσώρουχό του στη θάλασσα. «Εκείνος το έκανε και οι φίλοι του τον βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους. Όσο ήταν στη θάλασσα, πήραμε τα ρούχα του και τα κρύψαμε περίπου 10 ξαπλώστρες μακριά. Κάναμε μια αθώα πλάκα και μετά πήγαμε στο ξενοδοχείο».

Το βράδυ βρήκαν στο λόμπι του ξενοδοχείου αστυνομικούς, οι οποίοι τους είπαν να επιστρέψουν τα ρούχα και το ρολόι ή αλλιώς θα συλληφθούν.

«Μας έβαλαν σε ένα όχημα της αστυνομίας και μας πήγαν στο τμήμα. Ήταν η πιο τρομακτική και τραυματική εμπειρία της ζωής μας. Από την αρχή έως το τέλος μας φέρθηκαν πολύ άσχημα. Κανείς δεν μας εξήγησε τι συνέβαινε, απλώς μας είχαν στριμώξει σε ένα δωμάτιο και μας έγδυσαν για να μας ψάξουν», είπε η Κοξ. «Τα κελιά ήταν άθλια. Οι τοίχοι ήταν βαμμένοι και υπήρχαν ούρα στο πάτωμα. Δεν μας έδωσαν ούτε νερό. Αλλά και όταν το έκαναν, ήταν βρώμικο και ζεστό» συμπληρώνει η Κοξ.



Δύο ημέρες μετά οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο από το οποίο αφέθηκαν ελεύθερες μέχρι τη δίκη που διεξήχθη δύο ημέρες αργότερα γιατί οι βασικοί μάρτυρες κατηγορίας είχαν επιστρέψει στην Αθήνα.

Τελικά οι δύο γυναίκες αθωώθηκαν και επέστρεψαν στη Βρετανία.



πηγη:https://www.newsbeast.gr/
Η δυσάρεστη περιπέτεια δυο Βρετανίδων τουριστριών στην Κέρκυρα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2018 Rating: 5 Έκαναν φάρσα σε έναν Έλληνα και βρέθηκαν στα κρατητήρια της αστυνομίας Δύο Βρετανίδες καταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκης κράτησής τ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: