728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε κατοικία… Απεγκλωβίστηκε ένας τραυματίας




ΦΩΤΟ - Ένας άνδρας ηλικίας 65 χρονών περίπου, τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι που διέμενε, στην διασταύρωση των οδών Ολυμπιάδος και Μοσχοπόλεως στα Γιάννινα. Στις δέκα και μισή περίπου το πρωί, η γειτονιά αναστατώθηκε από τον ισχυρό θόρυβο που ακούστηκε. Οι περισσότεροι πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους και στην συνέχεια διαπίστωσαν ότι μία κατοικία, στην κυριολεξία είχε ισοπεδωθεί. Σε αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ σήμανε άμεσα συναγερμός. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις, καθώς εντός του οικήματος ήταν ένας άνδρας εγκλωβισμένος.

Η υπόλοιπη οικογένεια, είχε φύγει νωρίτερα από το σπίτι και βρίσκονταν στην εκκλησία του Αρχιμανδρειού για την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.

Μάλιστα ορισμένα από τα μέλη της οικογένειας είχαν έρθει πριν λίγες ημέρες από την Γερμανία, για ολιγοήμερες διακοπές.

Μετά από σαράντα λεπτά περίπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον άνδρα, ο οποίος σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αποδίδουν την έκρηξη σε φιάλη υγραερίου. Ωστόσο τα ακριβή αίτια θα προκύψουν από την έρευνα της Πυροσβεστικής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά την έκρηξη δεν προκλήθηκε φωτιά.

Στο σημείο βρέθηκε λίγο μετά τις έντεκα και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος ενημερώθηκε για το ατύχημα και για την κατάσταση του τραυματία.












Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε κατοικία… Απεγκλωβίστηκε ένας τραυματίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 09, 2018 Rating: 5 ΦΩΤΟ - Ένας άνδρας ηλικίας 65 χρονών περίπου, τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι που διέμενε, στην διασταύρωσ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: