728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μπλόκο στην Τύρια για 41 κιλά χασίς




Στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Τύριας Ιωαννίνων), συνελήφθη από αστυνομικούς της Μεικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 31χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά με σκοπό τη διακίνηση, ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 31χρονος.

Μετά από έρευνα βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, τρεις σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 41 κιλών και 600 γραμμαρίων.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:

Τριάντα δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (41) κιλών και (600) γραμμαρίων,

το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων οχημάτων,

κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Μπλόκο στην Τύρια για 41 κιλά χασίς Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 16, 2018 Rating: 5 Στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Τύριας Ιωαννίνων), συνελήφθη από αστυνομικούς της Μεικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομί...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: