728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κοριτσάκι με σύνδρομο Down, κινδύνεψε στο Μονολίθι, Άμεση επέμβαση ναυαγοσωστών




Κοριτσάκι με σύνδρομο ντάουν, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, πριν από λίγη ώρα στην παραλία του Μονολιθίου, πήρε ένα κανό και απομακρύνθηκε 800μ περίπου από την ακτή.

Αρχικά κινητοποιήθηκε ο ναυαγοσώστης της περιοχής προκειμένου να το προσεγγίσει και να το διασώσει, ταυτόχρονα κολύμπησαν και οι γονείς του κοριτσιού προς τα βαθιά όπου και οι ίδιοι άρχισαν να κινδυνεύουν, έτσι κινητοποιήθηκε και το Λιμεναρχείο όπου προσέτρεξε από την ακτή, ενώ παράλληλα, ναυαγοσωστικό σκάφος επιχείρησε άμεσα με δύο ναυαγοσώστες όπου κατάφεραν να τους επιβιβάσουν όλους γονείς και κοριτσάκι στο σκάφος και να μεταφέρουν με ασφάλεια στην ακτή. Στο σημείο βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Παύλος Σαραμπασίνας.


ΠΡΕΒΕΖΑ: Κοριτσάκι με σύνδρομο Down, κινδύνεψε στο Μονολίθι, Άμεση επέμβαση ναυαγοσωστών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 03, 2018 Rating: 5 Κοριτσάκι με σύνδρομο ντάουν, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, πριν από λίγη ώρα στην παραλία του Μονολιθίου, πήρε ένα κανό ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: