728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τους εμβόλισαν με τα οχήματα, τους τραυμάτισαν και τους λήστεψαν!




Δύο συνελήφθησαν, άλλοι πέντε κατηγορούνται και τέσσερις ακόμη είναι τραυματίες... Αυτός είναι ο απολογισμός συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων ημεδαπών που εκτυλίχθηκε στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας. Η μία ομάδα διαμένει στην περιοχή και η άλλη στην ΒΙΠΕ και όπως φαίνεται συχνά βρίσκουν αφορμές για να διαπληκτίζονται μεταξύ τους. Κι αυτή την φορά ο καβγάς είχε ανάψει όμως έλαβε συνέχεια και απρόσμενη τροπή.

Στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας, οι επτά κατηγορούμενοι επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο εμβόλισαν με πρόθεση δύο άλλα οχήματα στα οποία επέβαιναν έξι ημεδαποί (τέσσερις άνδρες (24, 45, 41 και 26 ετών), μία 45χρονη καθώς και ένας 13χρονος ανήλικος).

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι τέσσερις εξ αυτών και να προκληθούν υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα.

Επίσης, δύο εκ των δραστών αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα, ιδιοκτησίας του 24χρονου παθόντα.

Οι παθόντες μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δύο ατόμων 27 και 17 ετών ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλοι πέντε ημεδαποί (τέσσερις άνδρες, ηλικίας 26, 31, 57 και 19 ετών και μία 36χρονη γυναίκα).


Τους εμβόλισαν με τα οχήματα, τους τραυμάτισαν και τους λήστεψαν! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 17, 2018 Rating: 5 Δύο συνελήφθησαν, άλλοι πέντε κατηγορούνται και τέσσερις ακόμη είναι τραυματίες... Αυτός είναι ο απολογισμός συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: