728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Και στη Βουδαπέστη, αήττητος ο ΑΕΚτζής Πρεβεζάνος γιατρός, Τάσος Δράκος -Απίστευτο ρεκόρ!



Όπου κι αν έχει παέι στο εξωτερικό με την ομάδα της καρδιάς του, η ΑΕΚ απλά δεν χάνει. Ο ίδιος ο Τάσος Δράκος από το Σεντ ετιέν της Γαλλίας, από τη Βιέννη της Αυστρίας, από το Μιλάνο της Ιταλίας, από το Κίεβο της Ουκρανίας, αλλά πρόσφατα και από τη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας που η ΑΕΚ νίκησε τη Βίντι.

Ο Γιατρός περνά αήττητος από όπου κι αν πάει να δει την ΑΕΚ σε σημείο που η ΑΕΚ που έχει ρεκόρ 13 σερί αγώνων αήττητη στην Ευρώπη, από κάθε άλλη ελληνική ρεκόρ, ο Τάσος πάει να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο ρεκόρ και από την ίδια του την ομάδα! Θα πρέπει η ΠΑΕ ΑΕΚ να κάνει ειδική σύμβαση με τον Τάσο Δράκο, για να διευρύνει το αήττητο σερί της. Οι φωτογραφίες του γιατρού είναι μέσα από το γήπεδο από τον αγώνα της Βίντι με την ΑΕΚ! Πάντα τέτοια γιατρέ μου!

Και στη Βουδαπέστη, αήττητος ο ΑΕΚτζής Πρεβεζάνος γιατρός, Τάσος Δράκος -Απίστευτο ρεκόρ! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2018 Rating: 5 Όπου κι αν έχει παέι στο εξωτερικό με την ομάδα της καρδιάς του, η ΑΕΚ απλά δεν χάνει. Ο ίδιος ο Τάσος Δράκος από το Σεντ ετιέν της Γαλλί...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: