728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Χουντικά εμβλήματα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας




Στο agrinionews.gr περιήλθαν πληροφορίες πως σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας ο οδηγός είχε αναρτήσει εικόνες του δικτάτορα Παπαδόπουλου και εμβλήματα με τον φοίνικα της απριλιανής χούντας σε κοινή θέα.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα έφτασαν και φωτογραφίες οι οποίες επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές και προκαλούν οργή σε κάθε δημοκράτη πολίτη .

Το agrinionews,gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας , κ. Φώτη Μούκα, γνωστοποιώντας του το ζήτημα και, προς τιμήν του, αντέδρασε.


Συγκεκριμένα, έκανε αυστηρή σύσταση στον οδηγό να κατεβάσει τα χουντικά εμβλήματα και να προσέξει την εν γένει συμπεριφορά του (καταγγέλθηκε πως κάπνιζε…).

«Ο καθένας μπορεί να έχει τις πολιτικές απόψεις που θέλει, εμείς στο ΚΤΕΛ δεν είμαστε πολιτικός φορέας και δεν μπορεί κανείς να αναρτά τις πολιτικές του θέσεις στο λεωφορείο, μάλιστα θέσεις που προκαλούν τα αισθήματα της πλειοψηφίας των πολιτών», εξήγησε ο κ. Μούκας επισημαίνοντας πως τα εμβλήματα και οι φωτογραφίες της Χούντας έχουν ήδη απομακρυνθεί από το εν λόγω λεωφορείο.

Κατά τα λοιπά, σύμφωνα με τον κ. Μούκα, σχετικά με την συμπεριφορά του κάθε οδηγού οι επιβάτες μπορούν να εκφράζουν τα παράπονά τους προς το ΚΤΕΛ και να καλούν τις αρχές όταν η συμπεριφορά κάποιου ξεφεύγει, ενώ ειδικά για το κάπνισμα τόνισε ότι είναι παράβαση του Κ.Ο.Κ. και οι αστυνομικές αρχές μπορούν να καταγράψουν το συμβάν και να επιδόσουν τα πρόστιμα που προβλέπονται.



Χουντικά εμβλήματα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 03, 2018 Rating: 5 Στο agrinionews.gr περιήλθαν πληροφορίες πως σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας ο οδηγός είχε αναρτήσει εικόνες του...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: