728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μήνυμα του βουλευτή Πρέβεζας Στέργιου Γιαννάκη για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων



Αγαπητοί απόφοιτοι,

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ από καρδιάς για την εισαγωγή σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Σε τούτο τον τόσο σημαντικό σταθμό της ζωής σας, βλέπετε τα όνειρά σας και τους στόχους που είχατε θέσει από μικρά παιδιά, να γίνονται πραγματικότητα. Με το δικό σας αγώνα, τη μελέτη, τους κόπους, τις θυσίες σας, τη συμπαράσταση των οικογενειών σας αλλά και την άοκνη προσπάθεια των εκπαιδευτικών σας για τη σωστή προετοιμασία σας, κατακτήσατε μια θέση στην ακαδημαϊκή κοινότητα και σύντομα θα αναδειχθείτε λαμπροί επιστήμονες.

Δέσμευση όλων μας – κι εμένα προσωπικά – είναι να προσπαθήσουμε να σας εξασφαλίσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σας ζωής και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να ζήσετε και να δημιουργήσετε στη χώρα μας, εφόσον αυτό θελήσετε.

Για τις νέες και τους νέους που δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, θα ήθελα να τονίσω πως η επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι το παν. Η ζωή ανοίγεται όλη μπροστά σας και είναι στο χέρι σας να την κατακτήσετε.

Εύχομαι σε όλες και όλους Καλή Πρόοδο, Καλή Σταδιοδρομία και πάνω από όλα Υγεία, Αγάπη και εκπλήρωση όλων των ονείρων σας!

Από το Γραφείο Τύπου

του Βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης

κ. Στέργιου Γιαννάκη


Μήνυμα του βουλευτή Πρέβεζας Στέργιου Γιαννάκη για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Αυγούστου 28, 2018 Rating: 5 Αγαπητοί απόφοιτοι, Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: