728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στον Αετό Αγιάς ο Βασίλης Σκάρπος!



Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια το Πρεβεζάνικο ποδόσφαιρο, ο Βασίλης Σκάρπος, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αετό Αγιάς.

Ο 16χρονος επιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις τόσο με την πρώην ομάδα του την ΑΕ Πρέβεζας, όσο και με τις Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Το όνομα του ήταν ψηλά στη λίστα των ταλέντων προς απόκτηση, απασχολώντας πολλές ομάδες αλλά ο Αετός έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα τον ταλαντούχο παίκτη και με συντονισμένες προσπάθειες απέσπασε την θετική απάντηση του νεαρού, ο οποίος επέλεξε την ομάδα της Αγιάς.

Ο Βασίλης Σκάρπος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ακαδημία ποδοσφαίρου Αθλόπολις και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της ΑΕ Πρέβεζας.


Στον Αετό Αγιάς ο Βασίλης Σκάρπος! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2018 Rating: 5 Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια το Πρεβεζάνικο ποδόσφαιρο, ο Βασίλης Σκάρπος, θα συνεχίσει την κ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: