728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας στην Πάργα-Συναντήθηκε με τον Σπύρο Ζυγούρη


Στην Κοσμοπολίτικη Πάργα, συνεχίζονται οι επισκέψεις επωνύμων και υψηλά ισταμένων προσώπων από όλο τον κόσμο και το καλοκαίρι του 2018 που διανύουμε. 

Στην Πάργα βρέθηκε τις τελευταίες μέρες και ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας , ο οποίος συναντήθηκε με τον άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία, στο τουριστικό γίγνεσθαι, στον κ. Σπύρο Ζυγούρη. 

Ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας βρέθηκε στην Πάργα και στο sugar & Wine, food του Βασίλη Ζυγούρη. Τόσα χρόνια στον τουρισμό, ο κ. Ζυγούρης έχει συναντήσει προσωπικότητες αυξημένης εμβέλειας από όλο τον κόσμο και το σημαντικότερο, προσωπικότητες μεγάλου βεληνεκούς έχουν μόνο ευμενή σχόλια και συμπάθεια για τον Σπύρο Ζυγούρη κι αυτό νομίζουμε λέει πάρα πολλά, για την προσωπικότητά του. 

Η Πάργα και αυτό το καλοκαίρι και μέχρι το τέλος του Φθινοπώρου, θα συνεχίζει να υποδέχεται ξεχωριστές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και να αποτελεί πόλο έλξης, χάρη στις σπάνιες φυσικές της ομορφιές, τον επαγγελματισμό της στον τουρισμό και τους φιλόξενους ανθρώπους της. 

Ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας στην Πάργα-Συναντήθηκε με τον Σπύρο Ζυγούρη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Αυγούστου 13, 2018 Rating: 5 Στην Κοσμοπολίτικη Πάργα, συνεχίζονται οι επισκέψεις επωνύμων και υψηλά ισταμένων προσώπων από όλο τον κόσμο και το καλοκαίρι του 2018...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: