728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Άκτιο: Η Aegean πετάει μέχρι τον Οκτώβριο




Συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Aegean πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, και συγκεκριμένα με τις κυρίες Σιδηροπούλου Ειρήνη, Δ/ντρια πωλήσεων Βορείου Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και Πολίτου Έλλη, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και συζήτησε διεξοδικά για τα οφέλη που έχει αποκομίσει η περιοχή από την σύνδεση του αεροδρομίου Πρέβεζας- Ακτίου με την Αθήνα (Ελευθέριος Βενιζέλος) από το 2015, αλλά και τις δυνατότητες περεταίρω ενίσχυσης της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνα- Πρέβεζα- Αθήνα.

Ειδικότερα, ο κ. Ιωάννου ζήτησε, από φέτος, την επιμήκυνση της καλοκαιρινής περιόδου πέραν τις 22 Σεπτεμβρίου, που ισχύει σήμερα, ενώ για την επόμενη χρονιά τόνισε την αναγκαιότητα για την έγκαιρη έναρξη των δρομολογίων από αρχές Μαΐου αλλά και την αύξηση του αριθμού των εβδομαδιαίων πτήσεων.

Ο κ. Ιωάννου δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνάντηση με τα στελέχη της Aegean, καθώς η εταιρεία τον έχει ήδη ενημερώσει ότι ικανοποιείται το αίτημα της επέκτασης της καλοκαιρινής σεζόν έως 13 Οκτωβρίου με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις και μάλιστα σε προνομιακή τιμή.

«Αντιλαμβανόμαστε τα οφέλη που αποκομίζει η περιοχή μας από την εξέλιξη αυτή. Ενισχύεται η σύνδεσή μας με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, συμβάλλοντας στη διευκόλυνση της τοπικής ταξιδιωτικής αγοράς αλλά και την αύξηση της επισκεψιμότητας από όλον τον κόσμο, μέσω του αεροδρομίου της Αθήνας. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία και συζητήσεις με την Aegean, έχουμε καταθέσει εγκαίρως τις προτάσεις μας και αναμένουμε τις αποφάσεις τους για την επόμενη χρονιά ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού» τόνισε ο κ. Ιωάννου.

Να σημειώσουμε ότι έχουν ήδη ενημερωθεί τα συστήματα κρατήσεων καθώς και η τουριστική ελληνική αγορά στο σύνολό της, για τις παραπάνω τροποποιήσεις.



Άκτιο: Η Aegean πετάει μέχρι τον Οκτώβριο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Αυγούστου 08, 2018 Rating: 5 Συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Aegean πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, και συγκεκ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: