728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δραπέτης μετέφερε 124 κιλά χασίς!




Η αυτόφωρη σύλληψη δύο διακινητών ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε δασική περιοχή στην Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφάλειας και του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας καθώς και αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, απέτρεψε την διοχέτευση στο εσωτερικό της χώρας περισσοτέρων από 12) κιλών κάνναβης.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 34 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, απόδρασης κρατουμένου και παράνομης εισόδου στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα μας και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν 77 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -124- κιλών και -620- γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, ο 34χρονος συλληφθείς αναζητούνταν ως δραπέτης από την 19-03-2013, καθόσον είχε παραβιάσει τακτική άδεια που του είχε δοθεί από το Κατάστημα Κράτησης Πατρών, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης έντεκα ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.


Δραπέτης μετέφερε 124 κιλά χασίς! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Αυγούστου 26, 2018 Rating: 5 Η αυτόφωρη σύλληψη δύο διακινητών ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε δασική περιοχή στην Λεπτοκαρυά Θεσπρωτί...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: