728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Προσφορά 100.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα από τους Ξενοδόχους της Κύπρου



Ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) Χάρης Λοϊζίδης σε επιστολή του προς την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στις οικογένειες των θυμάτων και τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Μάτι και Κινέττα.

Στην επιστολή του προς την κα Κουντουρά, ο κ. Λοϊζίδης αναφέρει πως ο ΠΑΣΥΞΕ, μέσω του διοικητικού συμβουλίου και των μελών του, θα εισφέρουν το ποσό των 100.000 ευρώ για ενίσχυση των πληγέντων. «Η υπό αναφορά εισφορά θα καταβληθεί μέσω των διαδικασιών της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κύπριου Επιτρόπου Εθελοντισμού», αναφέρεται στην επιστολή.

Επιπλέον, προστίθεται ότι «όπως αναφέρθηκε στην εγκύκλιο του Συνδέσμου προς τα Μέλη του, είναι εθνική υποχρέωση όλων των επαγγελματικών σωμάτων της χώρας, όπως ασφαλώς και των πολιτών, να συνδράμουν στον βαθμό που ο καθένας δύναται, για την ανακούφιση των πυροπαθών κοινοτήτων της Ελλάδας, συμβάλλοντας έτσι στην καθολική προσπάθεια του κυπριακού ελληνισμού για στήριξη των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων αδελφών μας».


Προσφορά 100.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα από τους Ξενοδόχους της Κύπρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Αυγούστου 04, 2018 Rating: 5 Ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) Χάρης Λοϊζίδης σε επιστολή του προς την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά εκφράζει...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: