728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Λιμάνι Βάλτου: Ο σκουπιδοτενεκές της Πάργας.




Το λιμάνι που πληγώναμε!
Τραυματισμένο παραμένει από τα κάθε λογής σκουπίδια που πετάνε αρκετοί που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες κ ζουν από τον τουρισμό,που έρχεται γι αυτή την θάλασσα!!!
Μπαταρίες από βάρκες, οι οποίες σαφώς δεν έπεσαν από τον ουρανό μέσα στο νερό. Μπιτόνια με καμμένα λάδια που κάποιος άλλαξε στο σκάφος κ παράτησε μήνες στο λιμάνι, αντί να τα πάει για ανακύκλωση. Ανακύκλωση? Τι είναι αυτό.. χα χα.
Ένα κόσμημα της περιοχής μας πεθαίνει από μια μερίδα επαγγελματιών που νομίζουν ότι η θάλασσα τους ανήκει. Ότι με το έτσι γουστάρω! Πετάω ό,τι θέλω μέσα, την βιάζω μου ανήκει είναι η πόρνη μου.... Άνθρωποι που ζουν από τον τουρισμό κ κανονικά οι αρχές δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπουν να οδηγούν ούτε φουσκωτή βαρκούλα από τα Jumbo! Επαγγελματίες που οι τουρίστες τους κολυμπάνε στα πετρέλαια που πετάνε τα σκάφη τους κ τα ψάρια που τρώνε έχουν χορτάσει λάδια, πετρέλαια κ φελιζόλ που επιπλέουν όλο τον χρόνο στο λιμάνι. Πάργα SOS!!!


Λιμάνι Βάλτου: Ο σκουπιδοτενεκές της Πάργας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουλίου 18, 2018 Rating: 5 Το λιμάνι που πληγώναμε! Τραυματισμένο παραμένει από τα κάθε λογής σκουπίδια που πετάνε αρκετοί που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: