728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

100 χιλιάδες δωρεά από την Αλβανία!




Οι σχέσεις Ελλάδας Αλβανίας, έχουν δοκιμαστεί πολλές φορές μέχρι τώρα.. Η χώρα μας όμως πάντα στάθηκε αρωγός στους γείτονες και σε όλες τις δύσκολες στιγμές τους ήταν εκεί για να βοηθήσει.

Και η Αλβανία τώρα το ανταποδίδει.

Η κυβέρνησή της ανακοίνωσε την δωρεά 100 χιλιάδων ευρώ για την αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών που προκάλεσαν οι πυρκαγιές.

Σύμφωνα με το shqiptarja.com, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, έχει ήδη υπογράψει την σχετική απόφαση για την διάθεση του ποσού προς την χώρα μας.

Ο ίδιος, με ανάρτησή στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα προς τον Έλληνα πτωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας παράλληλα την υποστήριξή του προς τον ελληνικό λαό αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα στη λίστα των νεκρών της Αττικής, περιλαμβάνεται ένας Αλβανός υπήκοος, ενώ αγνοούνται άλλοι δύο.

Ωστόσο σε εκπομπή του TV Report Αλβανός μετανάστης που ζει στην Αθήνα, δήλωσε τηλεφωνικά πως έχουν χαθεί τα ίχνη στην πληγείσα περιοχή της Ανατολικής Αττικής μιας οικογένειας από τους Αγίους Σαράντα και ενός νεαρού από το Τεπελένι.



100 χιλιάδες δωρεά από την Αλβανία! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουλίου 26, 2018 Rating: 5 Οι σχέσεις Ελλάδας Αλβανίας, έχουν δοκιμαστεί πολλές φορές μέχρι τώρα.. Η χώρα μας όμως πάντα στάθηκε αρωγός στους γείτονες και σε όλε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: