728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

H Άρτα γιόρτασε την απελευθέρωσή της




Με μια σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες προσέλκυσαν πλήθος Αρτινών, αλλά και επισκεπτών, κορυφώθηκαν οι εορτασμοί για την 137η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Άρτας από τους Τούρκους.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης ακούστηκαν μελωδίες από την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού η οποία καθήλωσε το κοινό σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων, ενώ την ίδια ημέρα ο Δήμος συμμετείχε ως συνδιοργανωτές στον 2ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου και στην αναβίωση του εθίμου του Άη Γιάννη του Ριγανά στον προαύλιο χώρο της Αγίας Θεοδώρας.

Στην Παρηγορήτισσα τελέστηκε Δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλινίκου και πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ το βράδυ της Κυριακής οι εκδηλώσεις έκλεισαν μουσικά, με τις συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Άρτας, στην αίθουσα του Συλλόγου «Σκουφάς» και του Μουσικού Σχολείου Άρτας, στο Ιστορικό Γιοφύρι.



H Άρτα γιόρτασε την απελευθέρωσή της Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 25, 2018 Rating: 5 Με μια σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες προσέλκυσαν πλήθος Αρτινών, αλλά και επισκεπτών, κορυφώθηκαν οι εορτασμοί για την 137η Επέτειο της Απε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: